Referencer

Nogle venlige ord fra vores kunder

Jeg kan trygt anbefale Peter Crone og hans fantastiske catering. Jeg har benyttet mig mange gange af hans services samt hans professionelle og dygtige team. De laver fantastisk, velsmagende og flot mad, samt tilpasser den individuelt til de forskellige arrangementer. Der er styr på logistik og timing hele aften/natten og næste morgen kan man reelt ikke se de har været i køkkenet –

Stig Abildsø, Business Angel

F.C. København har haft fornøjelsen af at samarbejde med Crone Catering i forbindelse med vores guld og jubilæumsfejring maj 2017.
Vi er firmaet dybt taknemmelig for en effektiv og serviceminded afvikling, og så er produkterne i særklasse.
Klart vores foretrukne cateringpartner fremover.

Simon Valentin, Event & Match Manager F.C København
​Crone Catering stod for en fabelagtig og farverig tapas buffet til vores sommerfest. Alle til festen var yderst imponeret over den dekorative buffet og lækre velsmagende mad.
Vi var meget glade for hele arrangementet, hvilket også var super nemt at arrangere i samarbejde med Crone Catering – alt gik lige efter planen! Det var også vigtigt for os, at vi ikke skulle sørge for nogen ting selv, Crone Catering tog hånd om alle detaljer – Virkelig dejligt! Alt maden blev lavet og sat op på stedet af de søde kokke. Vi kan varmt anbefale Crone Catering til dit næste arrangement. Du vil ikke blive skuffet!
Christina Juel-Berg, Campain Coordinator
Vi har i DIS/PLAY A/S anvendt Crone Catering til en række firmaevents både med kunder og internt. Altid super lækker mad der passer til lejligheden, og der er helt styr på logisk omkring anretning og servering. Jeg har også anvendt Peter Crone til at organisere større private fester, konfirmation eller fødselsdag, hvor Peter’s erfaring med at planlægge og afvikle en total event virkelig har været en succes.
Lasse, DIS/PLAY A/S

Crone Event på Klampenborg Galopbane, valgte vi fordi stedet i forhold til vore gæster lå godt
og …fordi Crone kunne levere en totalløsning skræddersyet til vores ønsker.
Da det drejede sig om en 70 års fødselsdag med 200 gæster var det vigtigt at have tillid til
at Crone magtede opgaven med både planlægning og afvikling samt mad og drikke med professionel betjening. Crone levede helt op til vore forventninger og alle deltagere i festen fik en stor oplevelse. Tak.

Helene og Jens Christian Lorenzen, 70 års fødselsdag

Kære Peter / Crone Catering ❤️

Af hjertet tak for jeres fantastiske insats til vores sommerbryllup.
Tak for det kæmpe overblik i havde fra tidlig, tidlig morgen til langt ud på de sene nattetimer. Maden er altid sublim, raffineret og lavet med kærlighed og serveret på en udsøgt, elegant og forfinet måde.
Maden er godt, elegant og nøje udtænkt og planlagt i samarbejde med os, så det er ikke bare en standardmenu man får serveret.

Vi har flere gange benyttet Crone Catering til vores private arrangementer, julefrokoster og sidst vores eget bryllup og kan på det varmeste anbefale dem.

Med Crone Catering får vi det totale overblik, udsøgt lækker mad, sødt og venligt personale og mangler vi eller har vi brug for hjælp til fx en DJ, idéer til et venue eller underholdning, så hjælper de også med det.

Det bedste af det hele er, at vi selv får lov at nyde vores flotte fester, fordi vi ved, at Peter og hans Crew har total kontrol og styr på tingene.

Søren og Jessica, Sommerbryllup
Crone Catering stod for vores bryllup. Først en overdådig reception med østersbar og champagne, frugt, svane-isskulptur og meget meget mere.
Derefter kom selve bryllupsfesten. Peter og Co. havde fanget hele essensen af, at have mad af høj kvalitet serveret enkelt, dekoreret smukt. Peter/Crone catering stod for alt: bestilling af borde/stole, service, tjenere mm. Planlægningen af bryluppet føltes helt nem fordi Peter havde styr på alt og vi bare skulle sige ja og nej. Maden var fantastisk, tjenerne skønne, processen nem og enkel. Tak for at gøre vores hele processen op til bryllupet til en skøn oplevelse og for at leverere et TOP produkt.
Louise Scheel

Til Crone Event & Catering

Vi skulle fejre flere ting i juli, men hovedtemaet var gårdens 100 års jubilæum, og der var inviteret 220 gæster.

Vi har tidligere fået assistance af Crone Event til Anne Marie’s 50 års fødselsdag, som var særdeles vellykket, så vi tog kontakt igen.

Peter hjalp først med leje af festudstyr. Komplet liste over hvad vi fik brug for, og flere firmaer vi kunne leje hos, med hans rabat. Hvilke dage hvad skulle komme, så vi ikke stod med det hele samme dag.

Så havde vi menuforslag i udvalg, og en konstruktiv dialog omkring valget og hvad vi skulle drikke til.

Peter tog med os i INCO, hvor vi fik lov at handle til hans rabatter. Han fik åbnet smagsprøver, så vi vidste hvad der røg i ”kurven”. Vi fik råd om hvor meget af hver, og det eneste vi stod tilbage med efter festen, var nogle kasser af en lækker Rosé, som vi har haft glæde af resten af sommeren.

Vi ønskede et bredt udvalg af drinks, og Peter havde forslag med både drinks i Slush Ice maskiner, og bartender blandede. Placeret på forskellige steder. Det fungerede rigtig godt og gæsterne ”klumpede” ikke sammen foran en enkelt bar, og så var der ikke ventetid. Man må aldrig vente på at få noget at drikke.

Menuen var med flere forslag, men vi endte med stående tapas ved høje borde samtidig med velkomstdrinken. Tapas var anrettet på lange planker der blev båret ind på buffetbordet. Så fulgte en sommer grill buffet med flere lækre salater og stort udvalg af grillet kød. Stor ros fra gæsterne.

Desserterne var utroligt dekorative – igen båret ind på planker. Det var næsten synd at tage fra dem, så flotte var de.

Personalet var søde og hurtige. Godt samarbejdede, og sørgede for bordene ikke flød. Oprydningen var stort set foretaget inden de gik hjem, og de forsvandt drypvis efterhånden som de kunne undværes, så vi ikke fik unødvendige omkostninger.

Musikken var Peter også inde over – gennem hans netværk fik vi et rigtig godt band, og de fik vældig godt gang i gæsterne.

Planlægningen med tapas ved høje borde samtidig med velkomst drinken, dernæst buffet hvor folk sidder ned, og så dessert – i øvrigt med et lækkert Galliano kaffe shot – gav en hurtig afvikling af spisningen, så folk ikke går i stå, – og så kom bandet ellers på banen – hold da kæft, hvor det gik derudaf.

Resultatet var en rigtig vellykket fest med lækker mad, ingen mulighed for lange taler, og masser af energi til dansen. Hvad kan man forlange mere??

En stor tak til Crone Catering for engagementet, gode råd når vi var på afveje i planlægningen, og det var vi flere gange – for eksempel med kaffen, – jeg mente der var brug for ”rigtig” kaffe, men Peter insisterede på at Kaffe shots var rigeligt, – en enkelt gæst fik 9 J – og shots’ene fik stor ros.

Anne Marie Nymann & Henrik Rasmussen