Vi tilbyder

 

Crone Catering giver dig sikkerhed for et vellykket arrangement. Maden er altid er veltilberedt fra bunden af, og den bliver ikke bare leveret ved indgangen. Vores personale bærer maden helt ind og kan altid svare på eventuelle spørgsmål. Og inden de går igen, har de sørget for at vejlede og fortælle om de gastronomiske oplevelser, der venter.

Vi kan levere maden – eller vi kan stå for alle dele af arrangementet

Som kokke er vores basisydelse naturligvis af lave dejlig mad til jer og kommer gerne med både kokke og serveringspersonale. Men vi kan også sørge for alle dele af arrangementet fra planlægning til oprydning.
Vi kan fx sørge for vine, bar med bartendere, underholdning, musik og lydanlæg, blomster og oppyntning, den store grill til natmaden osv. osv. Det er med andre ord muligt at vælge i hele spektret fra, at Crone Catering bare skal levere maden til at I vil nøjes med at dele jeres tanker og ønsker og så overlade det til Crone Catering at give dig og dine gæster det komplette arrangement.

Venue

Rammerne er vigtige for den helt særlige fest. Vi har gennem årene arbejdet med et utal af venues og hjælper gerne med at finde det optimale sted at afholde jeres arrangement, hvis I ikke selv har rammerne eller haven til at sætte festtelt op i. Og hvis løsningen er telt, hjælper vi også med dette.

I hvilke områder leverer Crone Catering?

Vi leverer i hele Storkøbenhavn, men er du interesseret i at få leveret et andet sted i Danmark, så ring til os og vi finder ud af noget.

Hvor mange personer skal man være for at booke catering?

Vi har ingen nedre eller øvre grænser på antal personer. Men der kommer tillæg på , hvis der er under 25 personer. Og vi har leveret til selskaber op til 2.500 personer.

Hvad koster det at få leveret?

Leveringer i Storkøbenhavn koster 475 kroner (380 kr. ex moms).

Service

Maden leveres på service, der leveres tilbage til Strandvejen 203 senest 3 dage efter afholdt selskab. Vi kan også levere på engangsfade mod et tillæg på 15 kr. pr person (12 kr. ex moms). Eller vi kan hente det hos jer mod gebyr på 300 kr. (240 kr. ex moms)

Personale

Hvis I ønsker, at kokken bliver under festen eller har brug for serveringspersonale eller bartendere, kan det sagtens lade sig gøre. Det koster i så fald

Kokke ud af huset pr. Time 450 kr. (ex moms 360 kr.)
Tjenere ud af huset pr. time 350 kr. (ex moms 280 kr.)
Bartender ud af huset pr. time 375 kr. (ex moms 300 kr.)

Underholdning

​Underholdningen til en fest kan være med til at sætte stemningen og gøre festen uforglemmelig for dine gæster – det gælder både privatfester og firmafester. Den tilstedeværende musik kan fx læse publikum og sætte gang i festen.
Vi har adgang til en række af Danmarks store navne indenfor livemusik og DJ’s samt standuppere og kan selvfølgelig også stå for lys og lyd.