Bland selv-menuer

Vi kan levere maden – eller vi kan stå for alle dele af arrangementet
Som kokke er vores basisydelse naturligvis af lave dejlig med til jer og kommer gerne med både kokke og serveringspersonale. Men vi kan også sørge for alle dele af arrangementet fra planlægning til oprydning. Vi kan fx sørge for vine, bar med bartendere, underholdning, musik og lydanlæg, blomster og oppyntning, den store grill til natmaden osv. osv. Det er med andre ord muligt at vælge i hele spektret fra, at Crone Catering bare skal levere maden til at i vil nøjes med at dele jeres tanker og ønsker og så overlade det til Crone Catering at give dig og dine gæster det komplete arrangement.

Bland selv-menuer

Kolde forretter

Rødtunge terrin – trøffelmarinerede urter – sauce Verte – lakserogn – spædeurter – landbrød

Let grillet tun – soja – ristet sesam – tangsalat fritterede porrer – Wasabi creme

Sortfodsskinke – melonsalat – friskkogte asparges – let cremet gedeost fra Thestrup Mejeri – landbrød

Rimet laks – wasabi – trøffel – spæd salat – rugbrødsknas

Bresaola – bøffelmozzarella – tomat – basilikum – olivenolie – balsamico glace

Røget sværdfisk – rosenpeber – lime – koriander – chili

Hummer – citronmayonnaise – spæd salat – toast Melba

4 slags dansk ost – kvædemarmelade – marinerede oliven – knækbrød

Varme forretter

Risotto – svampe – ærter – grillet rødfisk – persilleolie

Asparges – skagensrejer – hollandaise sauce – dild

Jomfruhummer bisque – spæde urter – hummerhaler – peberrodscreme – Cognac – Landbrød

Grillede kammuslinger – puré af persillerod – ærteskud – persilleskum

Kartoffel-porresuppe med ristet bacon og kørvel. Hertil landbrød

Pigvarsuppe – rodfrugtchips – mandler – syrnet fløde – krydderurter – landbrød

Hovedretter

Rosa stegt kalvefilet – pommes rissolées – friske krydderurter – svampe à la creme – smørstegte grøntsager

Dijonstegt griseryg af frilandsgris – krydderurter – abrikos – kartofler – timian – trænebær – sauce Diablo – syrnet fløde

Oksemørbrad – pommes Anna – sauce Maxime – ovnbagt gulerod

Kalveryg – små kartofler – persille – svampe-kalvesky – asparges

Bornholmsk unghane – kørvelrisotto – mynteskum – vilde svampe – edamamebønner

Ribeye af okse – pommes frites – bearnaise sauce – frisé salat

Pighvar – pastinakpuré – brunet smør – ærter – porre frites

Lammeculotte – grov mos – ærter, løg, bacon – lamme-portvinssky – braiseret gulerod

Desserter

Chokolade Chokolade Chokolade – vanilleparfait – brombærpuré – hindbærstøv (bagt chokoladebund med mørk og lys chokolademousse samt chokolade trøffel)

Pære-marcipankage – vaniljecreme chokolade – citruscreme

4 slags ost med nødder i honning – kvædemarmelade – marinerede oliven – pumpernikkel – knækbrød

Nougat-hindbærfragilité – hindbærsorbet – hindbærpuré – vanillecreme

Nøddebund – chokoladeis – marengs – puré af passionsfrugt – annanas

Rabarber – panna cotta – bær – sprøde kiks – blomster

Natmad

Hotdogs med hele molevitten
Aspargessuppe med frisk brød
Ribbenssandwich

Pris

3 retter 400 kr. (ex moms 320 kr.)
4 retter 465 kr. (ex moms 372 kr.)
5 retter 510 kr. (ex moms 408 kr.)
Natmad fra 80 kr. (ex moms 64 kr.)
Tillæg på 50 kr. pr. person ved valg af Hummer, Pighvar, Ribeye, Oksemørbrad

På selskaber under 25 kuverter kommer der tillæg på 20 %

Kokke ud af huset pr. Time 450 kr. (ex moms 360 kr.)
Tjenere ud af huset pr. time 350 kr. (ex moms 280 kr.)
Bartender ud af huset pr. time 375 kr. (ex moms 300 kr.)

Crone Catering
Crone Catering