Bland selv-menuer
Vi kan levere maden – eller vi kan stå for alle dele af arrangementet
Som kokke er vores basisydelse naturligvis af lave dejlig med til jer og kommer gerne med både kokke og serveringspersonale. Men vi kan også sørge for alle dele af arrangementet fra planlægning til oprydning. Vi kan fx sørge for vine, bar med bartendere, underholdning, musik og lydanlæg, blomster og oppyntning, den store grill til natmaden osv. osv. Det er med andre ord muligt at vælge i hele spektret fra, at Crone Catering bare skal levere maden til at i vil nøjes med at dele jeres tanker og ønsker og så overlade det til Crone Catering at give dig og dine gæster det komplete arrangement.
Bland selv-menuer
Kolde forretter
Rødtunge terrin – trøffelmarinerede urter – sauce Verte – lakserogn – spædeurter – landbrød
Let grillet tun – soja – ristet sesam – tangsalat fritterede porrer – Wasabi creme
Sortfodsskinke – melonsalat – friskkogte asparges – let cremet gedeost fra Thestrup Mejeri – landbrød
Rimet laks – wasabi – trøffel – spæd salat – rugbrødsknas
Bresaola – bøffelmozzarella – tomat – basilikum – olivenolie – balsamico glace
Røget sværdfisk – rosenpeber – lime – koriander – chili
Hummer – citronmayonnaise – spæd salat – toast Melba
4 slags dansk ost – kvædemarmelade – marinerede oliven – knækbrød
Varme forretter
Risotto – svampe – ærter – grillet rødfisk – persilleolie
Asparges – skagensrejer – hollandaise sauce – dild
Jomfruhummer bisque – spæde urter – hummerhaler – peberrodscreme – Cognac – Landbrød
Grillede kammuslinger – puré af persillerod – ærteskud – persilleskum
Kartoffel-porresuppe med ristet bacon og kørvel. Hertil landbrød
Pigvarsuppe – rodfrugtchips – mandler – syrnet fløde – krydderurter – landbrød
Hovedretter
Rosa stegt kalvefilet – pommes rissolées – friske krydderurter – svampe à la creme – smørstegte grøntsager
Dijonstegt griseryg af frilandsgris – krydderurter – abrikos – kartofler – timian – trænebær – sauce Diablo – syrnet fløde
Oksemørbrad – pommes Anna – sauce Maxime – ovnbagt gulerod
Kalveryg – små kartofler – persille – svampe-kalvesky – asparges
Bornholmsk unghane – kørvelrisotto – mynteskum – vilde svampe – edamamebønner
Ribeye af okse – pommes frites – bearnaise sauce – frisé salat
Pighvar – pastinakpuré – brunet smør – ærter – porre frites
Lammeculotte – grov mos – ærter, løg, bacon – lamme-portvinssky – braiseret gulerod
Desserter
Chokolade Chokolade Chokolade – vanilleparfait – brombærpuré – hindbærstøv (bagt chokoladebund med mørk og lys chokolademousse samt chokolade trøffel)
Pære-marcipankage – vaniljecreme chokolade – citruscreme
4 slags ost med nødder i honning – kvædemarmelade – marinerede oliven – pumpernikkel – knækbrød
Nougat-hindbærfragilité – hindbærsorbet – hindbærpuré – vanillecreme
Nøddebund – chokoladeis – marengs – puré af passionsfrugt – annanas
Rabarber – panna cotta – bær – sprøde kiks – blomster
Natmad
Hotdogs med hele molevitten
Aspargessuppe med frisk brød
Ribbenssandwich
Pris
3 retter 400 kr. (ex moms 320 kr.)
4 retter 465 kr. (ex moms 372 kr.)
5 retter 510 kr. (ex moms 408 kr.)
Natmad fra 80 kr. (ex moms 64 kr.)
Tillæg på 50 kr. pr. person ved valg af Hummer, Pighvar, Ribeye, Oksemørbrad
På selskaber under 25 kuverter kommer der tillæg på 20 %
Kokke ud af huset pr. Time 450 kr. (ex moms 360 kr.)
Tjenere ud af huset pr. time 350 kr. (ex moms 280 kr.)
Bartender ud af huset pr. time 375 kr. (ex moms 300 kr.)



